KAPI KİLİDİNİN ÖNEMİ

Sektörel Haberler 0 Yorum

Kilitsiz ve anahtarsız bir kapı düşünülemez. Ev iç kapılarında bile artık çocuk kilidi ya da normal kilitler de sıkça kullanılmaktadır. Kapı kilidinin önemi günümüzde daha büyük önem taşımaktadır.

Dış kapılarda ise kilit sistemi olmayan bir kapı olamaz. Can ve mal güvenliğiniz için kilit sistemlerinin ne kadar önemli olduğunu bilmeyen yoktur. Ev ya da iş yerlerinizde istediğiniz yapıda bir kapı tercih edebilirsiniz.

Demir kapı, tahta kapı, pimapen kapılar, çelik kapı, ahşap kapı gibi yapı değişikliği olan kapılardan size uygun olanı tercih edebilirsiniz. Kapı seçimi yaparken hava şartları genelde ön planda tutulmaktadır. Kışın soğuk geçirmeyen, yazın da sıcağı geçirmeyen kapılar tercih edilmektedir.

Çoğu müşterimiz de kapıların estetik görsel yapılarını ön planda tutmaktadırlar. Kapı seçiminde asıl önemli olan güvenlik sistemidir. Peki, kapı kilidi nasıl olmalı ve hangi kapıda nasıl bir kilit sistemi seçilmelidir?

Seçtiğiniz kapıya uygun olan kilit seçiminde anahtarlardan iyi anlayan birisinden yardım alabilirsiniz. Bu konuda firmamız sizlere 7 gün 24 saat anahtarcılık ve kilit sistemleri servisi olarak yardımcı olacaktır.

Çelik kapılarda kullanılan kilit sistemleri hırsızların kullandıkları yöntemlere karşı geliştirilmiştir. Bu sayede sizlerinde gönül rahatlığı ile çelik kapıları kullanmanız hedeflenmiştir.

Kapı kilitleri çeşitleri ve kapı kilitleri montajı firmamız bünyesinde sizlere sağladığımız çilingirlik hizmetleri kapsamındadır. Sizler de kapı seçimi yaparken kapının estetik görünümünden çok güvenlik açısından sağlamlığını kontrol etmelisiniz.

Dış kapılar içinde en çok tercih edilen çelik kapılara istenilen kilit sistemi uygulanabilmektedir. Dilerseniz çelik kapınızın iç kısmına sürgülü emniyet kilidi montajı da yapabilmekteyiz. Bu sayede hem normal kilit sistemine sahip olabilirsiniz hem de size özel bir güvenlik kilidiniz de olur.

Seçtiğiniz kapıya uygun kapı kilidini seçmenizde firmamız bünyesinde çalışan alanında uzman ekip arkadaşlarımız yardımcı olacaktır. Bir kapı üzerine birden fazla kilit sistemi uygulayabilirsiniz. Fakat hangi kapıda hangi kilit sistemini uygulayacağınız da oldukça önemlidir.

Çelik kapı kilidi seçimi bu noktada oldukça önemlidir. Kilit göbeği seçiminizden bu kilit sistemlerinin nasıl monte edileceği de oldukça önemlidir. Sağlam bir şeklide kilit sistemine uygun olarak monte edilmeyen bir kilit sistemi size sağlıklı sonuçlar vermeyecektir.

Bu sağlamlık kısa bir kullanım sonrasında kendini gösterecektir. Acil kapı kilidi açma konusunda sizlere verdiğimiz hizmetler sırasında karşılaştığımız sorunlardan biri de kilit sistemlerinin düzgün monte edilmemesinden kaynaklandığını fark etmiş bulunuyoruz.

Seçtiğiniz kapı kadar kapı kilidinin önemi de dikkat edilmesi gereken noktalar arasındadır.

Sizlerin kapı sistemi yaptırırken bilmeniz ve dikkat etmeniz gereken tek şey kapınızın yapısı ne olursa olsun mutlaka bir adet tuzak ve gizli bir kilit sistemi bulundurmalısınız. Sadece kapılar için kilit sistemi uygulamamız yoktur. Pencereler ve hatta dolap ve çekmecelere bile kilit sistemi yaptırabilirsiniz.

Genelde balkonlarda pimapen kapılar kullanılmaktadır. Balkon kapılarınız için özellikle pimapen yapıda olanlar için gizli kilit sistemlerimiz bulunmaktadır. Evleri alt katta olan ve korkulukları olmayan evler için kilit önerilerimiz bulunmaktadır.

Hem pencerelerinizde hem de balkon kapılarında da içten kilit sistemi kullanabilirsiniz. Güvenliğiniz için hatta can ve mal güvenliğiniz için kapı kilidine dikkat etmelisiniz. Kilit değişim ve anahtar işlemlerinizi tanımadığınız ve çilingirlik ruhsatı ve sertifikası olmayan kişilere yaptırmamalısınız.

Yeni bir kilit sistemi yaptıracaksanız işi yapan kişi ya da kişilerin iş bitiminde size hizmet makbuzu verip vermediğine dikkat etmelisiniz.

Bizler firma olarak kapı kilidinin önemi ve sizlerin bu konudaki hassasiyetinin farkındayız. Ücretlerimiz ve hizmetlerimiz hakkında bilgi sahibi olmak için bizler ile iletişime geçmeniz yeterlidir. 

 

Bilgi ve hizmet almak için bizi arayın : 0534 979 19 79